2007. november 22., csütörtök

+

Már a hét elején kiderült, h szerencsére ebben az évben is tudunk szilvesztert ünnepelni vhol Pesten kívül, de eleddig nem volt kedvem írni.
Előző évben Keszthelyen voltunk barátnőmmel, és nagyon jól éreztük magunkat; remélhetőleg most Pécsen szintén meglesz a jó hangulat. Spec én ennek nagyobb értelmét látom, mint annak, h vhová elmegy az ember bulizni, leissza magát, aztán annyi volt a szilveszter. Egy 'idegen' városban eltölteni az év utolsó napjait (főleg a kedvesemmel) számomra sokkalta többet ér.
Örülök neki, h ez idén is meg fog történni (hacsak nem tűnik el a Föld színéről Pécs városa:); bár nem volt 1xű összehozni a szállást. Tény, h rengeteg helyre el lehet 2007-ben menni pihenni (konkrétan szilveszterezni), de 40.000 Ft felett. És ez számomra azért meglepő, m 2006-ban több (sokkal több) város volt, ahol plussz szolgáltatásokkal együtt 1 embernek megvolt a 3-4 napos 'üdülése' 25ezerből. De szerencsére a jó pár órás keresgélésem eredményre vezetett; és ez a lényeg.
Barátnőm itt mellettem nagyon erőszakoskodik, h fejezzem be az írnivalómat, m lekésünk az 'Elizabeth: The golden age' moziról (ráadásul folyamatosan beleszól mindenbe..!!), úh elszólít a férfiúi kötelesség..:)

Nincsenek megjegyzések: