2008. január 5., szombat

+

'Aquadelic GT'. Egy ismeretlen név, sztem még a Pc játékok megjelenését naponta követők számára is. De szerencse, h vagyok én Nektek és be tudok számolni róla:).

Alapvetően egy nagyon 1xű kis game: semmi extrát nem mutat első ránézésre. Aztán amikor azon veszi magát az ember, h azért játsza le 4x is ugyanazt a versenyt, m úgy képes csak megvenni a 20.000 zsét kóstáló csónakot, h azzal az új partrészen labdába tudjon rúgni, akkor már elkapta a feeling. Versenyzünk, "taxizgatunk", aranyérméket gyűjtögetünk, fejlesztjük csónakjainkat, új szponzorokkal gyarapodunk - kb ennyi is. Mindez egy 'Grand theft auto' szerű környezetben, ahol szabadon úszkálhatunk, és ha versenyezni támad kedvünk, akkor a térkép egy jelölt szakaszán kell végigevickélnünk párszor. Emellett jópofa, h a verseny során - olyan 'Wacky Racer' stílusban (tényleg, emlékszik még vki erre a remekműre..??) - kis gonoszságokkal keseríthetjük meg az ellent (torpedó, akna, nitró, stb).
Grafikailag nem üt a game, bár az tény, h ennél szebb vizet eddig talán még fps-ben sem láttam (más kérdés, h ez mondhatni alapkövetelmény, ha már a játék 100%-a vízben zajlik). Mindenféleképp kiemelném a zenét is: igaz, van 1-2 elég pocsék dal, de összességében jól eltaláltak a muzakok.
És a végére 1 poén: hidroplánnal is lehet repkedni és elsősegélycsomagokat dobálni a rászorulóknak az egyik helyszínen. Ála GTA..:).
A játék legnagyobb pozitívuma: egyedi.
4 általam készített pic:




Nincsenek megjegyzések: